SPIbelt varustevyö kaikille puhelimelle
SPIbelt on monikäyttöinen varustevyö puhelimelle, avaimille, rahoille ja muille pikku tavaroille. Nimi onkin lyhenne englannin kielen sanoista small personal item belt. SPIbelt on kehitetty lähes kymmenen vuotta sitten Yhdysvalloissa, jossa se on myös patentoitu. Kyseessä on siis alkuperäinen laadukas tuote, johon käyttäjä voi luottaa. SPIbelt lupaa kaikille varustevöilleen heilumattomuustakuun (Dosen´t bounce – quarantee). Tästä johtuen urheilijat ja kuntoilijat ympäri maapalloa ovat rakastuneet SPIbeltiin. Elastinen tasku sitoo tuotteet paikoilleen, myös itse vyö on joustava. Nerokkaat leikkaukset, tarkkaan harkitut mitoitukset ja materiaalit tekevät varustevyöstä erittäin miellyttävän ja huomaamattoman käyttää. SPIbelt ei hölsky, ei valu, ei nouse eikä hierrä edes juostessa. Tätä varustevyötä voi huoletta käyttää kaikessa liikunnassa.
SPIbelt varustevyön käyttömahdollisuudet
Moni haluaa lenkkeillessään kuunnella puhelimestaan musiikkia tai tallentaa harjoituksensa Sport Trackerilla tai muulla vastaavalla mobiiliohjelmalla. Molemmissa tapauksissa SPIbelt varustevyö tekee puhelimen kantamisesta liikkuessa miellyttävämpää. Urheiluvaatteissa on harvoin puhelimelle soveltuvia taskuja ja jos niitä on, eivät tavarat pysy niissä paikoillaan. Kesällä taskut vähenevät entisestään takkien jäädessä henkareihin. Puhelimien kasvamisen myötä kaikki uudet 2017 malliston SPIbeltit ovat taskultaan tuuman pidempiä kuin aikaisemmat. Kyseessä on Spibeltin IPhone 6-mallisto, johon mahtuvat sujuvasti isotkin älypuhelimet. Kaikista isoimmille puhelimille on jopa tehty oma Large Pocket –mallinsa, joten kaikki puhelimet mahtuvat kyllä SPIbeltiin.

SPIbelt varustevyömalleja ja värejä on paljon, joten jokaiseen lajiin, käyttötarkoitukseen ja makuun löytyy varmasti sopiva tuote.
Voit valita vettä hylkivän Performance-mallin uudella vedenpitävällä vetoketjulla, jos liikut usein sateessa tai märässä metsässä tai hikoilet paljon. SPIbelt Performance sopii erityisesti pyöräilijöille, suunnistajille, marjastajille ja veneilijöille. Endurance-malli taas on suunnattu talviurheiluun. Sekin on vettä hylkivä, mutta taskun materiaali on neopreeniä, joten se eristää lisäksi lämpöä. Kovilla pakkasilla puhelimen akku kestää tässä taskussa paremmin eivätkä energiapatukat jäädy. SPIbelt Endurance-mallissa on heijastimet, paikat energiageeleille ja kisanumerolle ja itse vyöosa on leveämpi, jolloin se soveltuu paremmin käytettäväksi paksujen ulkovaatteiden päällä. Energiageelilenkit löytyvät myös Performance-mallista ja Energy-mallista. Performance-mallin tasku on kumitettu sisäpuolelta, jolla aikaansaadaan hyvä säänsuoja, Original mallit taas ovat hengittävää ja erittäin joustavaa lycraa, mikä tekee taskun käytön todella sujuvaksi.

SPIbelt varustevyöt ovat suosittuja myös matkailijoiden keskuudessa helppokäyttöisyytensä ja huomaamattomuutensa vuoksi. Taskun matala profiili mahdollistaa vyön käytön paidan helman alla, eikä tällöin kukaan ulkopuolinen huomaa mukana olevaa puhelinta tai rahoja. Ikävää taskuvarkaille! Jokaiseen SPibeltiin mahtuu jopa passi, mikä myös miellyttää matkailijoita. Jos tarvitset reissullesi mukaan hiukan enemmän tavaroita, hyvä valinta on SPIbelt Double Pocket, jossa samassa vyössä on kaksi taskua.

Kuntoilijoiden ja matkailijoiden lisäksi myös diabeetikot ovat löytäneet varustevyön. Vyö on kätevä lääkkeiden, insuliinipumpun tai adrenaliinikynän mukana pitämiseen. Erityisessä Diabetic-mallissa on jopa läpivientiaukko insuliinipumppua varten. Myös kaikissa lasten vöissä on vakiona läpivientiaukko. Pienille lapsille sopii Kids-malli, jossa vyö on lyhyempi ja kapeampi. Tässä varustevyössä puhelin tai kotiavaimet eivät katoa, mutta eivät myöskään häiritse vauhdikkaitakaan leikkejä. Sekä aikuisten että lasten vyön pituutta säädetään kahdella soljella säätövaran ollessa aikuisilla 60-120 cm ja lapsilla 30-60 cm.

Varustevöiden lisäksi SPIbeltin valikoimassa on pieniä ranne- ja nilkkataskuja SPIbandejä sekä isompia selkään laitettavia Messenger Bagejä. SPIband on vetoketjuton näppärillä taitoksilla toimiva rannetasku, jossa kulkevat kätevästi mukana puhelinta pienemmät henkilökohtaiset tavarat kuten pukukaapin avaimet, kortit tai vaikkapa nenäliinat. SPIbandejä on kolmea kokoa S, M ja L. Messenger Bagiin mahtuu jopa 10 tuuman tabletti tai esim. työmatkaliikuntaa varten vaihtovaatteet. Tässä ”lähettilaukussa” on oma pienempi taskunsa puhelimelle, joka sijoittuu kätevästi rinnan korkeudelle, josta sitä on helppo käyttää. Ison taskun sisällä on pieni turvatasku rahoille tai avaimille. Messenger Bag puetaan rinnan yli ristiin, jolloin se ei häiritse liikkumista ollenkaan. Tämäkään tuote ei heilu tai hölsky kovassakaan vauhdissa.

Muista tarkistaa varustevyötä ostaessasi, että kyseessä on alkuperäinen SPIbelt, sillä markkinoilla on heikkolaatuisia kopioita.