Rakkojen ehkäisy BodyGlide -tuotteilla
Hiertymien ja rakkojen ehkäisy ennakkoon BodyGlide tuotteilla. Alkuperäisen kasvivahoista valmistetun BodyGlide stickin rinnalta löytyvät erityisesti pyöräilijöille tarkoitettu Cycle ja naisille suunnattu Her sekä emulsio SkinGlide.

Rakkojen ehkäisy BodyGlide tuotteilla
BodyGliden avulla hiertymien ja rakkojen ehkäisy on helppoa. Tuote toimii tehokkaasti hiertymien ja rakkojen ennaltaehkäisyssä muodostaen liukkaan suojaavan kalvon ihon pinnalle antaen ihon silti hengittää. Tuote ei ärsytä ihoa. Kaikki BodyGlide stickit ja emulsiot ovat kuivuttuaan näkymättömiä ja tuoksuttomia ja niitä voi huoletta käyttää toistuvasti. BodyGlideä on valmistettu jo 20 vuotta Yhdysvalloissa, jossa sen valmistus on tarkkaan säädettyä ja kontrolloitua. Kilpailijoiden tuotteet häviävät monelta osin BodyGlidelle ja tuotteen kopiointiyrityksistä on käyty oikeustaisteluita, jotka ovat ratkenneet BodyGliden eduksi. BodyGliden pitkäkestoinen, hengittävä koostumus ilman eläinrasvoja ja keinotekoisia ainesosia on vahva kilpailuvaltti hiertymien ja rakkojen ehkäisemiseksi.

BodyGlide kuivavoiteita on helppo ja siisti käyttää. Body Glide sticeistä voide levitetään suoraan purkista iholle, eikä se sotke käsiä. Stickistä voidetta levittyy iholle vain ohut kerros, joten BodyGlide on erittäin riittoisaa. Ihon joutuessa kovalle hankaukselle, voi kerroksia laittaa useamman. Tuote kuivaa nopeasti. Valkovaseliiniin tai pulvereihin verrattuna BodyGliden avulla rakkojen ehkäisy on huomattavan paljon miellyttävämpää ja siistimpää. Ja onhan toki järkevämpää suojautua rakkoilta ja hiertymiltä ennalta, kuin hoitaa ärtynyttä ja rikkoutunutta ihoa rakkolaastareilla tai keinoiholla.

BodyGlide suojaa ihoasi. Kuivavoiteen käyttökohteena voivat olla mm. sisäreidet, jalkaterät, varpaat, kyljet, rintakehä, nännit jne. Se ennaltaehkäisee jalkineiden, vaatteiden ja esimerkiksi sykevyön hankauksen johdosta syntyviä ihovaurioita eli rakkoja ja hiertymiä. Tuoteperheen ainoa emulsiovoide SkinGlide on parhaimmillaan vaikeiden kohteiden, kuten varpaiden ja varvasvälien, sormien ja nivusten käsittelyssä, kun taas BodyGlide stickit -tuotteen avulla hiertymien ja rakkojen ehkäisy on helppoa etenkin tasaisella ihonpinnalla.

BodyGlide tuotteita voidaan käyttää lenkkeilyssä, vaeltamisessa, suunnistuksessa, hiihdossa, soudussa jne. Pyörän satulan aiheuttamiin hiertymiin ja rakkoihin on kehitetty jopa oma erikoistuotteensa Cycle ChamoisGlide. BodyGlide kuivavoiteet ovat suosittuja triathlonisteilla ja sukeltajilla, joilla tuote toimii myös pukemisapuna märkäpukuihin.

Diabeetikoilla hiertymien ja rakkojen ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää, koska hiertymät, rakot ja haavaumat paranevat huonommin. Myös tässä tapauksessa BodyGlide kuivavoiteista on apua, eikä päivittäinen käyttökään ärsytä ihoa. Tuote jättää kuivan silikonimaisen pinnan iholle. Naisten oma tuote BodyGlide for Her ehkäisee loistavasti ennalta esimerkiksi ihanien, mutta ei aina niin mukavien korkokenkien aiheuttamat hiertymät ja rakot. BodyGlide for Her voiteella voi myös estää rintaliivien hankauksen esim. urheilussa. Minikokonsa vuoksi naisten oma BodyGlide sujahtaa helposti pieneenkin käsilaukkuun.

Älä kärsi turhaan, hiertymien ja rakkojen ehkäisy on helppoa BodyGlide tuotteilla.