2020 Malli: Merrell Vapor Glove 4 Paljasjalkakenkä – Naisten malli

99,90  84,90 

Paljasjalkakengät soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Parhaimmillaan ne ovat työkäytössä esimerkiksi hoitoalalla, vapaa-ajan jalkineina esimerkiksi lomamatkalla, jumppa/ kuntosalikäytössä sekä kesäiseen aikaan monipuolisesti ulkokäytössä. Tämä höyhenenkevyt ja hengittävä paljasjalkajuoksukenkä vapauttaa sinut vauhtiin myös poluilla ja erillaisilla pinnoilla sillä kantakorotuksen puuttuessa jalka saa hyvän tuntuman alustaan.

Käytä paljasjalkakenkiä siellä ja silloin kun se sinulle parhaiten sopii, mitä enemmän askeleita sen enemmän jalan pieniä lihaksia vahvistavaa työtä, sekä sitä enemmän meidän ryhdikkään asennon omaksuntaa ja korjausta. 10 000 askelta paljasjalkakengillä tarkoittaa 10 000 venyttävää kehoa huoltavaa liikettä käyttäjälle. Terveyttä edistävät vaikutukset jalkapohjista alaselkään tunnet jo muutaman käyttökerran jälkeen.
Tokihan meidän kantaluu olisi korkeampi jos meidät olisi tarkoitettu kävelemään kiila kantapäiden alla. Väite että joku tarvitsee korkoa jalkineisiin on lähes tulkoon aina perusteetonta ja väärin. Toki joskus näinkin voi olla! Jalkaterapeutit, Fysioterapeutit, lääkärit ja valmentajat pystyvät opastamaan ja kertomaan kehon luonnollisesta toiminnasta lisää kysyttäessä. Kaiken kaikkiaan jalkineet käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan mutta älä unohda käyttää myös ihania paljasjalkakenkiäsi.

Poista
ILMAINEN TOIMITUS!
Tilauksen arvo on yli 35€