100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - LAATUTUOTTEET NOPEILLA TOIMITUKSILLA

Näiltä sivuilta pääset tutustumaan laadukkaisiin Bauerfeindin ja Orlimanin tukiin. Tarkoilla mitoilla toteutetut tuet sopivat niin arkipäiväiseen liikkumiseen kuin urheiluun

-38%
135,00 
-41%
-38%
135,00 
-14%
94,10 
-5%
94,10 
-46%
135,00 
-32%
14,90 
-19%
96,90 
-13%

Vedenpitävät tuotteet ja urheilusukat

Bauerfeind kompressiosukat Performance ccl1

59,90 

Hanki laadukas polvituki Fysiomyynnin verkkokaupasta. GenuTrain polvituki on Bauerfeindin malliston aatelistoa. Laadukkaiden tukien valmistamisesta on Saksalaisella Bauerfeindillä vuosikymmenten kokemus ja Genutrain polvituki on heidän myydyin tuotteensa. Kyseessä on pitkälle kehitelty ja anatomisesti muotoiltu aktiivituki, joka ei passivoi käyttäjänsä omia tukirakenteita tai lihaksia. Se sopii siis myös pitkäaikaiseen käyttöön. Genutrain polvituet pitävät ryhtinsä ja napakkuutensa vuodesta toiseen.

Valitse laadukas polvituki GenuTrain polvituki sallii polvinivelen täyden liikeradan. Polvituki toimii kompressiolla ja siinä on lääkinnällinen kompressiolukka 2, mikä tarkoittaa 23-32mm/hg painetta kudokselle. Kompressio on toteutettu samalla neulontatekniikalla kuin parhaimmat lääkinnälliset tukisukat, jolloin Genutrain polvitukeen on aikaansaatu asteittain kohoava paine, joka lisää lihastuntemusta ja verenkiertoa polvea vakauttaviin lihaksiin. Se aktivoi polven tukilihaksistoa toimimaan rasituksessa tehokkaammin ja pidempään lisääntyneen verenkierron ja kudostenhapettamisen ansiosta. Tuote ei sisällä niveltä lämmittäviä ja tulehduksille altistavia materiaaleja, kuten neopreeniä, vaan on erittäin hengittävä. Kaikki materiaalit ovat korkeimmat standartit ylittäneitä ja täysin allergiavapaita. Genutrain polvituen laatu edustaa korkeinta eurooppalaisille valmistajille luokiteltua tasoa.

Genutrain polvitukea suositellaan käytettäväksi epämääräisissä polvikivuissa, kun kaivataan lisävakautta polvinivelelle. Tuki vähentää polvinivelen kuormitusta, helpottaa turvotusta ja epävakautta sekä tuo varmuutta suoritukseen. Tukea voi käyttää lievien polvivammojen kuntoutuksessa. Genutrain lievittää ylirasituksen oireita ja toimii myös kipujen ja vammojen ennaltaehkäisijänä. Samaa tukea voi käyttää sekä vasemmassa että oikeassa polvessa. Genutrain polvituki on alun perin huippu-urheiluun suunnattu high-tec tuote, jota edelleen käyttävät niin kärkiurheilijat kuin tavalliset kuntoilijatkin ympäri maailmaa. Genutrainin avulla turha varovaisuus, vääristyneet liikemallit, ontuminen sekä riski vamman pahenemiseen tai uusimiseen vähenevät olennaisesti.

Polvituki on elastinen, minkä vuoksi se on helppo pukea ja riisua. Riisuminen on vaivattominta kääntämällä tuote kaksinkerroin. Genutrain polvituessa on kahdeksan kokoa 0-7. Oikean koon varmistamiseksi mitataan pohkeen ympärysmitta 12 cm ja reiden ympärysmitta 14 cm päästä polvinivelestä. Kokotaulukko ja mittausohjeet löytyvät verkkosivuiltamme. Genutrain on aina anatomisesti täydellisesti jalkaan istuva, joten se pysyy paikoillaan ilman kiinnitysremmejä. Genutain polvituen perusväri on musta, mutta sitä on tilattavissa myös siniharmaana ja beigenä. Tuki on konepestävä 30-40 asteessa ilman huuhteluainetta.

Bauerfeindin tukia myyvät vain terveydenhuollon ammattilaiset tai heidän kouluttamansa henkilöt. Suomessa jälleenmyynti on tietyillä fysioterapia-alan yrityksillä sekä lääkärikeskuksilla.

Takaamme tuotteen paremmuuden täydellä palautusoikeudella vielä käytön jälkeenkin. Kun kyse on terveydestäsi ja toimintakyvystäsi, älä tyydy vähempään kuin parhaaseen.
Translate »