100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - LAATUTUOTTEET NOPEILLA TOIMITUKSILLA

Miiego vedenpitävät langattomat urheilukuulokkeet

-12%

Langattomat kuulokkeet

Miiego AL3+ Freedom black

79,00 
-12%

Langattomat kuulokkeet

Miiego AL3+ Gold rose

79,00 
-12%

Langattomat kuulokkeet

Miiego AL3+ women black

79,00 
-10%
89,00 
-35%

Langattomat kuulokkeet

MiiBLASTER Miiego

149,00 
-40%
17,90 

Uusimmat Miiego-mallit meiltä! On the ear: AL3+ and In the ear: Miibuds II

Tanskalaiset Miiego langattomat kuulokkeet on suunniteltu erityisesti liikuntaan. Ne toimivat bluetoothilla langattomasti, joten kuulokepiuhasta ei tarvitse liikkuessa enää murehtia. Langattomia Miiego kuulokkeita käytettäessä piuha ei ole tiellä, ei takerru, eikä irtoa. Voit keskittyä liikuntaan ja nauttia musiikista!

Kaikki Miiego-mallit pysyvät loistavasti paikoillaan ja erityisesti innovatiivinen malli Miiego AL3+ Freedom on muotoilultaan erinomainen: joustava niskalenkki kulkee korvan takaa kallonpohjaan ja kuuloketyynyt asetetaan korvakäytävän päälle – ei korvakäytävän sisään, kuten nappikuulokkeet. Muotoilu takaa napakan istuvuuden vauhdikkaassakin menossa. Miiegon uusi AL3+ Freedom malli onkin ehtinyt voittaa useita langattomien sporttikuulokkeiden testejä, joissa käyttäjät ovat kiitelleet nimenomaan kuulokkeen istuvuutta ja paikoillaan pysyvyyttä sellaisissakin lajeissa, joissa kuulokkeita ei tavallisesti ole voinut käyttää kuten esimerkiksi nyrkkeilyssä, crossfitissä ja tankotanssissa.

You move – they don´t!

Erityiskiitosta Miiego AL3+ Freedom langattomat kuulokkeet ovat saaneet myös erinomaisesta äänenlaadustaan. Miiego AL3+ Freedom kuulokemalli ei sulje kokonaan ympäröivää äänimaailmaa ulkopuolelle, joten niitä on turvallista käyttää pyöräillessä ja juostessa muun liikenteen seassa.

Miiegolta löytyy myös erittäin kevyt ja hyvin paikoillaan pysyvä malli langattomien nappikuulokkeiden ystäville: M1. Kaikki Miiego langattomat kuulokkeet istuvat myös kypärän ja esimerkiksi silmä- tai aurinkolasien kanssa. Miiegon kuulokkeet ovat kevyitä. Korvan päällä käytettävä Miiego AL3+ Freedom malli painaa vain 41 g

Langattomat kuulokkeet monipuolisilla ominaisuuksilla

Miiego langattomissa kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni eli ne toimivat myös hands free laitteena. Toimintoja voi ohjata korvan päälle asetettavassa AL3+ Freedom mallissa oikean puoleisen kuulokkeen kohokuvioisilla navigointinäppäimillä. Miiegon langattomat kuulokkeet toimivat kaikkien bluetooth-laitteiden kanssa eli äänen lähde voi olla mikä tahansa älypuhelin, MP3-4 soitin tai tabletti. Miiegoja voi käyttää siis myös elokuvien katseluun tai äänikirjojen kuunteluun. Miiego langattomien kuulokkeiden ja kauittimien kantama on jopa 25 m, joten äänen lähteenä toimiva puhelin voi olla vaikka kassissa kuntosalin seinustalla tai puutarhapöydällä nurmikkoa niitettäessä.

Kuulokkeet ladataan mukana tulevalla USB-johdolla, jollaista käytetään useimmissa matkapuhelinmalleissakin. Miiego langattomissa sporttikuulokkeissa on erinomainen akun kesto. Täydellä äänenvoimakkuudella kuunneltuna akku kestää keskeytyksettä peräti 11 tuntia! Akkua ei siis tarvitse muistaa joka käyttökerran jälkeen ladata. Akun täysi lataus kestää käyttämättömänäkin 250 tuntia. Kuulokkeet myydään ladattuina, joten ne ovat heti käyttövalmiit. Tyhjän akun lataus täyteen kestää 2-3 h. Miiego kuulokkeissa on laadukas uudelleen ladattava lithium polymer akku (3.7V/100mAh).

Miiego langattomia kuulokkeita voi huoletta käyttää sateessa ja sporttikuulokkeina ne kestävät hyvin hikeä, sadetta ja kulutusta. Paketeissa on mukana myös täysin vedenpitävä sälytyskotelo. Korvan päällä käytettäviin AL3+ Freedom malliin kuuluu vaihtotyynyt ja nappikuulokemallissa sovitinkappaleet erikokoisille korvakäytäville.

Testivioittajakuuloketta AL3+ Freedom on saatavilla kahta kokoa. Miiego AL3+ Woman langattomissa kuulokkeissa niskan takaa kulkeva lenkki on n. 1 cm lyhyempi kuin perusmallissa, mikä takaa hyvän istuvuuden myös sirompirakenteisille käyttäjille. Kuulokkeiden vakioväri on musta, mutta AL3+ malli löytyy myös vaihtuvina erikoisväreinä.

Miiegon AL3+ jaMiibuds II langattomat kuulokkeet ovat laadukkaita ja hyvin paikallaan pysyviä langattomia sporttikuulokkeita, joissa äänenlaadusta ei ole jouduttu tinkimään ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

No wires, no worries.
Translate »