100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - LAATUTUOTTEET NOPEILLA TOIMITUKSILLA
-29%
34,90 
-16%
59,00 
-16%
59,00 
-30%
49,00 
-30%
49,00 

Ryhtiremmi ja muut Swedish Posture tuotteet Ruotsissa kehitetty ryhtiremmi Flexi on tehokas tapa ylläpitää ryhdikästä asentoa päivän aikana. Ruotsissa tuote tunnetaan paremmin nimellä ryhdin muistuttaja, joka kuvaakin osuvammin tuotteen toimintaa.

Ryhtiremmi Fleksillä haetaan luonnollinen hyvä ryhti. Asentoa ei pakoteta kiristämällä remmiä liian tiukalle, sillä sen tarkoitus ei ole vetää hartioita taakse tai lapoja yhteen vaan muistuttaa ja ohjata hyvään ryhdikkääseen asentoon. Oikein säädettynä tuote on mukava ja luonnollinen käyttää. Ryhtiremmin Flexi-malli joustaa koko matkalta, mikä mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen ilman, että säätöä tarvitsee avata. Näin tuote on heti käyttövalmis ja oikein säädetty.

Ryhtiremmi ja monet käyttömahdollisuudet Usein työpäivän aikana, varsinkin päätetyöskentelyssä, asento kumartuu vähitellen eteenpäin, hartiat ja pää työntyvät eteen, jolloin niska-hartiaseudun lihaksisto kuormittuu turhaan. Pitkään jatkuessa ja usein toistuessaan huono eteen romahtanut työasento kiristää myös rintalihaksia, jolloin hyvän ryhdin palauttaminen on työläämpää. Ryhtiremmi Flexin hihnat kiristyvät, kun ajaudut epäergonomiseen asentoon muistuttaen hyvästä ryhdistä. Asennon korjaus tapahtuu omilla ryhtilihaksillasi lavoissa ja alaselässä. Ryhdin muistuttaja ei siis passivoi tukilihaksiasi vaan päinvastoin – ohjaa sinua käyttämään niitä! Varsinainen ryhtiä korjaava liike tulee suurelta osin alaselästä. Käyttäjä ikään kuin nostaa ryhtinsä suorammaksi koko selän matkalta. Aktivoit siis ryhtilihaksiasi muiden askareidesi ohessa. Toistoja tulee huomaamattomalla ja luonnollisella tavalla paljon enemmän kuin esimerkiksi kerran tai pari viikossa tehdyssä ryhtijumpassa. Säännöllisesti käytettynä lukuisten muistutusten ja korjausliikkeiden myötä opit ylläpitämään parempaa ryhtiä. Kaikki hyvässä asennossa päivän aikana tehdyt toiminnot vahvistavat ryhtiä ohjaten lihaksia työskentelemään oikein. Asentomuisti kehittyy paremmaksi hitaasti mutta varmasti.

Ryhtiremmi Flexi toimii erityisen hyvin ryhdin muistuttajana päätetyöskentelyssä, autolla ajaessa, lukiessa ja esim. käsitöitä tehdessä eli tilanteissa, jolloin käsiä käytetään pitkäaikaisesti vartalon edessä. Tämä asento haastaa pitämään ryhdin optimaalisena ja varsinkin väsyneenä asento romahtaa helposti kumaraan. Ryhtiremmi Flexi on joustavuutensa vuoksi erittäin suosittu myös urheilussa, kuten juoksussa ja kuntosaliharjoittelussa. Tällöin on helpompaa suorittaa liikkeet tai liikkuminen oikeassa asennossa, jolloin harjoittelu on sekä turvallisempaa että tehokkaampaa. Juostessa ryhdikkäässä asennossa lantio pysyy paremmin edessä ja juoksija saa askeleeseen oikean työntövoiman ja tehon suoritukseen. Tuotteen hyöty korostuu erityisesti raskailla ja pitkillä juoksumatkoilla.

Joissakin tapauksissa Swedish Posturen ryhtiremmillä voidaan korvata fysioterapeuttien käyttämät kinesioteippaukset. Myös teippauksilla on tarkoitus ohjata olkaniveltä oikeaan linjaan vartaloon nähden ja muistuttaa oikeasta ryhdikkäästä asennosta. Kinesioteippiin verrattuna ryhtiremmistä on pitkäaikaisempi apu, se pysyy varmasti paikoillaan ja on helppo pukea itse, eikä hankintahinnan jälkeen koidu enää muita kuluja. Käyttämällä säännöllisesti ryhtiremmiä, huomaat kuinka hyvä asentosi vahvistuu ja opit ylläpitämään asennon ryhdikkäänä tilanteessa kuin tilanteessa. Kun korjausliikkeitä tehdään riittävästi, hyvästä asennosta tuleekin automaattinen.

Ryhtiremmi Fleksiä on viittä kokoa (X-S, S-M, M-L, L-XL, XXL), joten kaikille käyttäjille saadaan hyvän istuvuus ja käyttömukavuus. Sitä on helppo hienosäätää portaattomasti tarranauhalla. Tuotteesta on saatavana kolme väriä: musta, valkoinen ja pinkki. Ryhtiremmin voi pukea huomaamattomasti paidan alle tai halutessaan käyttää vaatteiden päällä. Pesu onnistuu helposti konepesulla 40 asteessa. Ruotsalaisella Sweden Posturella on myös muita nerokkaita hyvinvointituotteita ryhdin muistuttajan lisäksi kuten aktiiviselkätuki.
Translate »