100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - LAATUTUOTTEET NOPEILLA TOIMITUKSILLA

Blackroll – Posture reminder – Ryhtiremmi 2.0

Ryhdikäs, hyvä olo helposti!

BLACKROLL® POSTURE 2.0

Blackroll Flexi -ryhtiremmi 2.0 on helppo säätää ja mukava käyttää. Tässä mallissa  säätöremmit ovat selän takana olevassa osassa (korkeus) sekä oikealla että vasemmalla puolella, jolloin säätövaraa on enemmän.

Ryhtiremmi muistuttaa pitämään ryhdin oikeana ja samalla vahvistaa ryhdikästä asentoa. Ryhtiremmi auttaa kehoasi löytämään ryhdikkään asennon, teitpä sitten päätetyötä tai olit treenaamassa kuntosalilla. Hyvä ryhti parantaa oloasi ja jaksamista. Saat lisätietoa tuotteen käyttömahdollisuuksista fysioterapeuteiltamme, jotka mielellään ohjaavat ja opastavat tuotteen käytössä.

Toiminta: Ryhdinmuistuttaja säädetään niin, että ryhti on käyttäjälle luonnollinen ja mahdollisimman hyvä. Sen ei kuulu pakottaa lapoja yhteen eikä olla kiristävä. Kun tuote säädetty oikein, on se lähes huomaamaton. Kun olkapäät saattavat työn tai liikunnan aikana työntyä haitallisesti eteenpäin ja ryhti alkaa romahtaa, Swedish Posture Flexi huomauttaa käyttäjää kiristymällä, jolloin asento korjataan itse optimaalisemmaksi. Tuote lisää tukilihaksiston aktiviteettia, ei passivoi sitä!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Translate »