Swedish Posture Flexi - Ryhdinmuistuttaja lapsille - Fysiomyynti
100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - LAATUTUOTTEET NOPEILLA TOIMITUKSILLA

Swedish Posture Flexi – Ryhdinmuistuttaja lapsille

24,90 

 

Ryhdikäs, hyvä olo helposti!

Swedish Posture Kids Corrector ryhtiremmi on helppo säätää ja mukava käyttää. Lasten malli vastaa myydyintä ryhtituotettamme Swedish Posture Flexiä, mutta on tarkoitettu lapsille.

Ryhtiremmi muistuttaa pitämään ryhdin oikeana ja samalla vahvistaa ryhdikästä asentoa. Ryhtiremmi auttaa lasta löytämään ryhdikkään asennon, tekipä hän sitten läksyjä päätteellä tai leikkii ulkona. Hyvä ryhti parantaa oloa ja jaksamista. Saat lisätietoa tuotteen käyttömahdollisuuksista fysioterapeuteiltamme, jotka mielellään ohjaavat ja opastavat tuotteen käytössä.

Toiminta: Ryhdinmuistuttaja säädetään niin, että ryhti on käyttäjälle luonnollinen ja mahdollisimman hyvä. Sen ei kuulu pakottaa lapoja yhteen eikä olla kiristävä. Kun tuote säädetty oikein, on se lähes huomaamaton. Olkapäät saattavat lapsillakin työntyä haitallisesti eteenpäin ja ryhti alkaa romahtaa, Swedish Posture Kids huomauttaa käyttäjää kiristymällä, jolloin asento korjataan itse optimaalisemmaksi. Tuote lisää tukilihaksiston aktiviteettia, ei passivoi sitä!

Translate »