100% SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA - 14 VRK PALAUTUSOIKEUS

PODOWELL konepestävä erikoisjalkine – ratkaisu jalkojen erityistarpeisiin
Podowell mallistosta löytyy mukavat kotitossut, hygieeniset laitosjalkineet, myös jokapäiväiset käyttökengät.

Podowelliltä löydät mummolle ja vaarille jalkineet jotka oikeasti helpot ja mukavat käyttää sekä turvalliset joka askeleella.

Hyvin avautuvat päälliset on helpottavat pukemista.

Käyttäjien, koti- ja sairaanhoitajien kestosuosikki jo yli 20-vuotta Suomessa

Kun tila ei enää riitä. Podowell jalkineissa on leveät hyvin muotoillut lestit suomalaisella mitoituksella.

Säätyvä mitoitus erityisrintaville jaloille, tukipohjallisille tai jalkatuille (ortoosi). Tilan tarve on ratkaistu erittäin laajoilla tarrasäädöillä ja oikein mitoitetuilla päällisillä. Kengät helppo pukea sekä riisua.

Kun voimat eivät enää riitä. Suunnittelussa on otettu huomioon tarrasäätöjen keveys, helppokäyttöisyys ja yksinkertainen puettavuus. Avara suuaukoiset tai kokonaan avattavat mallit ovat mielekkäät pukea. Soveltuvat hyvin myös rullatuolipotilaille.

Diabeetikoille. Pehmeät, elastiset päälliset ja vuoret jotka käyvät myös aristaville jaloille. Vuorimateriaalit ovat antibakteeriset.

Kevyet jalkineet. Esimerkiksi malli ALADIN malli 1 pari painaa vain 365 g (koko 37). Jalkineet sopivat myös ulkokäyttöön.

Ulkopohjissa käytetty materiaali ja niiden muotoilu estää mahdollisimman tehokkaasti kompastumisia esimerkiksi kynnyksiin tai liukastumisia niin sisällä kuin ulkona.

Helppohoitoiset. Useassa mallissa pehmeä ja pestävä irrotettava sisäpohjallinen (30°).

Erikoisjalkineemme: Podowell, Ortobio, Bionatura